Skip links

Website-ul www.mentor-construct.ro este proprietatea companiei noastre MENTOR CONSTRUCT SRL (sediu social in Cluj-Napoca, RO25463035, J12/934/2009).

Pentru utilizarea site-ului nostru trebuie sa țineți cont de următoarele:

Copyright

Compania noastră deține drepturile de proprietate, inclusiv drepturi de proprietate intelectuala cu privire la conținutul site-ului (ex: text, imagini, logo) ori alte drepturi de utilizare, după caz; drepturile de autor sunt protejate prin legislație specifica (existând repercusiuni de natura civila/penala), astfel ca reproducerea (sau orice operațiune de prelucrare) a oricărui tip de conținut prezent in website-ul nostru necesita consimțământul nostru scris.

Sigla MENTOR CONSTRUCT este marca înregistrată si nu poate fi utilizata decât cu consimțământul nostru.

Disclaimer (Limitarea răspunderii)

Nu ne asumăm nici o responsabilitate cu privire la daune/prejudicii materiale sau morale rezultate in urma utilizării website-ului nostru, ca urmare a diverse cauze (ex: erori, omisiuni, opinii exprimate), utilizatorii asumându-și acest risc. Dacă există conținut ce poate fi descărcat de către utilizatori, nu ne declarăm responsabili pentru posibile infectări cu viruși, ce pot apărea pe parcursul descărcării.